انواع سازه های کششی - سایه گستر آسیا هم اکنون با بیش از 30 سال سابقه درخشان در طراحی و تولید انواع سقف جمع شونده – پوشش استخر – سایبان استخر - دیوار شیشه ایی – چادر کششی – سایبان اتومات – پرده هوا - سیستم اکسس کنترل و انواع راه بند اتومات فعالیت دارد در این مطلب به موضوعات متنوع انواع سازه های چادری- سازه های چادری+pdf- سازه های کابلی- سازه های غشایی pdf- معایب سازه های چادری- سازه های چادری چیست- نحوه اجرای سازه های چادری خواهیم پرداخت . ضمنا ما کلیه محصولات خود را از جمله انواع انواع سازه های کششی را باضمانت و خدمات پس از فروش و 100% تضمین شده در اختیار خریداران و مشتریان عزیز قرار می دهیم و همچنین آماده همکاری با نهادها و ارگان های دولتی خصوصی و نیمه خصوصی دانشگاه ها کارخانجات هتل ها باغ تالارها باغ ویلا ها و ... می باشیم.
انواع سازه های کششی - مجموعه عظیم سایه گستر آسیا همچنین افتخار خود می داند که در ارائه و فروش انواع انواع سازه های کششی در خدمت شما بزرگواران باشد لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع سازه های چادری- سازه های چادری+pdf- سازه های کابلی- سازه های غشایی pdf- معایب سازه های چادری- سازه های چادری چیست- نحوه اجرای سازه های چادری با ما همراه باشید . ما در مجموعه بزرگ سایه گستر آسیا با بیش از 30 سال سابقه درخشان کلیه تولیدات خود را در بازارهای داخلی و خارجی با بهترین متریال برای مشتریان خود تدارک دیده ایم بنابراین شما هموطنان عزیز می توانید با خیال آسوده و بدون دغدغه هر نوع از انواع سازه های کششی را در مجموعه سایه گستر آسیا بررسی و انتخاب نمایید و ما نیز به شما خریداران محترم تضمین پایین ترین قیمت موجود در بازار را خواهیم داد.
انواع سازه های کششی طراحی و تولید شده توسط مجموعه سایه گستر آسیا با 30% تخفیف و با تجربه بیش از 30 سال اجرا پروژه های موفق در سطح کشور تقدیم حضور مشتریان عزیز میگردد.
قبل از انکه در مورد انواع سازه های کششی توضیحات کامل ارائه دهیم ابتدا تعریفی از سازه های کششی را مطرح می نماییم:
سازه کششی چیست؟
سازه های کششی به طرق مختلفی، فرصت هایی را برای معماران و سازندگان در سرتا سرجهان فراهم آورده است. این نوع خلاقانه از معماری به ایجاد فضاهای کاربردی تر و مملو از انرژی کمک می کند. بنابراین اگر مایلید حیاط یا فضای بازی را طراحی یا بازسازی کنید، توصیه می کنیم قبل از آن حتماً نگاهی بر مزایا و اثرات سازه های کششی داشته باشید.
انواع سازه های کششی به پارچه های نازکی گفته می شوند که با استفاده از یک ستون نگه داشته می شوند. در این سازه ها پوسته یا همان چادر تمام بار یا قسمتی از آن را تحمل می کنند که با استفاده از دکل یا همان قوس ثابت نگه داشته می شوند. در ادامه این مطلب از سایه گستر آسیا به بیان نکات تکمیلی در این زمینه می پردازیم. با ما همراه باشید.
انواع سازه های کششیدر بسیاری از موارد، استفاده از سازه های کششی نسبت به سایر سازه ها در الویت قرار دارد. از جمله ویژگی هایی که باعث می شود، انتخاب این سازه در صدر قرار گیرد، می توان به سبک بودن و نمای مناسب آن برای استفاده در فضای باز اشاره کرد. از دیگر ویژگی های این سازه ها قابلیت نوردهی آن ها به فضای داخلی سازه و در نتیجه روشن بودن فضای داخلی آن می توان اشاره کرد. هزینه نصب این گونه سازه ها نسبت به سازه های دیگر پایین می باشد. نصب سازه های کششی این امکان را فراهم می کند که در فضای باز امکان تشکیل سایه وجود داشته باشد.
انواع سازه های کششی
در سازه های کششی، انتقال بار به کمک یک پوشته غشایی مانند پارچه یا چادر انجام می شود. سازه کششی براساس معیارهای مختلف به انواع مختلف تقسیم می شود:
- تفاوت ازلحاظ میزان فشردگی بافت: سازه پارچه ای (پارچه پی وی سی) یا همان سازه چادری از غشاهای پارچه ای یا سطحی ساخته می شود که از یک شبکه کابلی تشکیل شده است. این غشاها بصورت همزمان هم سازه و هم پوشش مناسب و مقاوم درمقابل شرایط جوی و بارهای وارده را برآورده می کنند. تنها محدودیت این سازه ها، پوشش محدود و حداکثر با طول 45 متر است.
- ازلحاظ میزان مکانیزم تنش: دو نوع از سازه های چادری براساس ماهیت تنش های داخلی طراحی شده اند: غشاها یا سازه های کابلی منحنی شکل که صرفا با وزن خود کشیده شده اند مانند صندلی گهواره ای. غشاها یا شبکه های کابلی پیش تنیده که برای تحمل بارهای خارجی مانند برف و باران طراحی شده اند. به این گروه از قبل تحت تنش کششی اعمال شده است مانند چترهای کششی.
- تفاوت در شکل ظاهری: سازه های چادری یا کششی براساس شکل یا نوع تکیه گاه به گروه های: زین اسبی یا آنتی کلاسیک، خیمه و آرک تقسیم بندی می شوند.
سازه کششی زین اسبی
در این سازه ها، سطوح بار وارد شده ازطریق گوشه ها منتقل می شود. در این سطوح، دو گوشه به سمت بالا و دو گوشه به سمت بالا خواهند بود. گوشه های بالا برای انتقال نیروهایی به سمت پایین و گوشه های پایین برای انتقال نیروهایی به سمت بالا عمل می کنند.
سازه های کششی آرک
رویه این سازه از لحاظ ظاهری شباهت زیادی با سازه زین اسبی دارد. تنها تفاوت در اینجا این است که گوشه های پایین و بالا در کنار یکدیگر قرار دارند. در گذشته، این شکل از رویه به منظور انتقال بار در سقف های سنتی طاق ضربی کاربرد داشتند. بدلیل اینکه از طاق های ضربی در بناهای قدیمی بعنوان سقف راهروها استفاده می شده، این نمونه با بناهای سنتی ایرانی مطابق بیشتری دارد.
سازه های کششی خیمه
در این سازه چادری و کششی، به کمک انحنا در سطح پارچه، نیروهایی به دو سمت سطح منتقل می شوند. تاکنون این نوع سطوح، معمولا بعنوان سطوح باربری در خیمه های موقت کاربرد زیادی داشته است. در این نوع سازه کششی، تمام بارها به سمت لبه های بالایی و پایینی رویه منتقل شده و با اتصال به ستون های میانی رویه یا زمین مهار شده اند.
انواع سازه های کششی- پیشرفت تکنولوژی بر روی این سازه ها نیز تاثیر گذار بوده است. این امر به گونه ای است که می توان از مصالحی با دوام و با کیفیت برای اجرای این سازه ها استفاده کرد. متریال هایی که به این منظور مورد استفاده قرار می گیرند باید به گونه ای باشند که در برابر آتش از خود مقاومت نشان دهند. همچنین از انتشار حریق نیز جلوگیری به عمل آورند. از دیگر عواملی که می توان با استفاده از این سازه ها به آن دست یافت، تنظیم شرایط محیطی داخلی سازه های کششی با استفاده از متریال مناسب برای انجام این کار می باشد. برای مثال در مناطق سردسیر و یا در فصول سرد سال می توان با استفاده از یک لایه عایق حرارتی فضای داخلی سازه را گرم نگه داشت. هم چنین می توان در مناطق گرمسیر و یا در فصول گرم سال نیز با استفاده از یک لایه مناسب از ورود نور خورشید به داخل سازه جلوگیری کرده و فضای داخلی را خنک تر نگه داشت.
نکته مهمی که در ساخت انواع سازه های کششی باید به آن توجه شود، اجرای آن زیر نظر مهندسین ناظر و با استفاده از محاسبات فنی و مهندسی می باشد که این کار توسط مجموعه عظیم سایه گستر آسیا صورت می گیرد.
رویه های تشکیل دهنده سازه های کششی در سه نوع مختلف هستند که می توان به سطح زین اسبی، خیمه و آرک اشاره کرد.
- در سطح زین اسبی، بار وارد شده از طریق گوشه ها انتقال پیدا می کند. ساختار این گونه سازه ها به گونه ای است که دو گوشه از آن به سمت پایین و دو گوشه آن به سمت بالا می باشد.
- ساختار این گونه سازه ها به شکلی است که در سطح پارچه با ایجاد انحنا، نیروها به دو سمت سازه انتقال پیدا می کند.
- ساختار سازه های آرک به گونه ای است که سطح این گونه سازه ها با زین اسب شباهت زیادی دارد. از این مدل در سقف های سنتی طاق ضربی استفاده می شود.
در اجرای برخی از سازه های کششی از ترکیب هر سه مدل استفاده شده و نمونه های بسیار جذاب از لحاظ معماری ایجاد می شود. طراحی این گونه سازه ها باید متناسب با فضا انجام شود.
کاربرد سازه کششی
از جمله کاربردهای انواع سازه های کششی - می توان به برپایی آن ها در فضای باز به عنوان سالن های نمایشی، نمایشگاه، سیرک و غیره اشاره کرد.
ویژگی های سازه کششی
انواع سازه های کششی - دارای ویژگی هایی می باشند که از جمله می توان به امکان اشتعال پایین آن ها اشاره کرد. این ویژگی از مهم ترین نکاتی است که باید به آن توجه شود. در این سازه ها از تارپولین با وزن متوسط استفاده می شود. متریالی که به این منظور مورد استفاده قرار می گیرد باید از خاصیت ضد قارچ و ضد کپک زدگی برخوردار باشند. این سازه ها باید در برابر اشعه های مضر خورشید از خود مقاومت نشان دهند. جنس سازه باید به گونه ای باشد که در شرایط مختلف آب و هوایی در مقابل فرسایش مقاوم باشد.
در سازه های کششی برخلاف سازه های دیگر انتقال بار تنها از طریق پوسته آن که همان پارچه می باشد صورت می گیرد. از این رو اجرای صحیح محاسبات در برپایی این گونه سازه ها بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد.
انواع سازه های کششی طراحی و تولید شده در مجموعه عظیم سایه گستر آسیا با 30% تخفیف و با بالاترین متریال ممکن از صفر تا صد طراحی پیاده سازی و اجرا میگردد.
سازه های کششی بر اساس نوع کاربری به انواع مختلف دسته بندی می شوند که از جمله می توان به استفاده از آن ها در برپایی چادر برای آمفی تئاترها در فضای باز، ورودی ها، پارکینگ، اجرای سازه های موقت، پارکینگ و آلاچیق ها اشاره کرد. نمونه ای از این سازه ها نیز با نام سازه های پیش مهندسی شناخته می شوند که ساخت آن ها به درخواست مشتری صورت گرفته و طراحی و محاسبات آن ها از قبل انجام می گیرد.
نکاتی پیرامون سازه های کششی
نکته ی اول: اگر بخواهید برای هر کاربرد خاصی مثلاً رستوران، آتلیه یا محیطی برای مهمانی از یک حیاط یا فضای باز که در آن نور طبیعی وجود دارد و می توان هوای تازه را احساس کرد استفاده کنید، اما در منطقه ای باشید که آفتاب به شدت سوزان است، یا باران در اکثر فصول سال می بارد، استفاده از فضای باز ممکن نیست.
راه حل: با استفاده از انواع سازه های کششی با پارچه می توانید از فضای باز لذت ببرید. با انتخاب غشایی مناسب کیفیت و میزان انتقال نور را تعیین کنید و مطمئن شوید که کاربران بدون قرار گرفتن در معرض هوای شدید از نور لذت می برند.
نکته ی دوم: با استفاده از سقف معمولی با سازه ای با تیر و ستون، کاربران نمی توانند حس حضور در فضای باز را به خوبی تجربه کنند هم چنین سقف به تعمیر و نگهداری در طول زمان نیاز دارد.
راه حل: یک سازه ی کششی با استفاده از متریال قوی و در عین حال سبک فضای بزرگی را پوشش می دهد. با استفاده از ترکیب حرفه ای و مهندسی بدنه با کابل های پشتیبانی، می توانید بدون استفاده از ستون های قدیمی به یک سایه بان با پوشش کامل فضا دست پیدا کنید.
نکته ی سوم: ممکن است برای هرکسی اتفاق افتاده باشد که طرحی را که مایل به انجامش بوده به علت کمبود بودجه نتوانسته باشد عملی کند. خوشبختانه با گذشت زمان نوآوری هایی به وجود آمده است که راه حل هایی برای کاهش هزینه را شامل می شوند.
راه حل: انتخاب انواع سازه های کششی هزینه ی بسیار کمتری نسبت به نمونه های مشابه در گذشته دارد. با استفاده از این سازه ها در فضای باز علاوه بر اینکه در برابر اشعه ی ماورا بنفش خورشید محافظت می شوید، هم احساس راحتی بیشتری دارید و هم از هوای مطبوع بدون نیاز به سیستم تهویه بهره می برید.
عملاً سازه ها تمایل به تحمل کشش و فشار دارند. اما اینکه یک سازه برای تحمل فشار یا تنش در نظر گرفته و طراحی می شود مشخص می کند که آن سازه کششی است یا خیر.
کشش معمولاً در سیم یا کابل ایجاد شده و توسط پایه ها جذب می شود. سازه هایی با المان کششی عبارتند از:
- سازه های کششی پارچه ای
- سازه های کابلی شبکه ای
- پل های معلق
انواع سازه های کششی سه بعدی به طور معمول به صورت منحنی دوطرفه هستند. سطوح منحنی دو طرفه می توانند بدون از دست دادن فرمشان کشیده شوند، زیرا انحنا در جهات مختلف است و این منحنی ها تعادل ایجاد می کنند. کشش پارچه، قابلیت ارتجاعی (الاستیسیته) را کاهش می دهد و بدین صورت در بارگذاری های بعدی که توسط باد یا برف رخ می دهد، کمتر کج می شود. به علاوه خود هندسه ی منحنی شکل سازه ی پارچه ای باعث می شود تا بعد از اعمال بار، نسبتبه سازه با منحنی کمتر و یا بدون منحنی،تغییر شکل کمتری داده و کمتر منحرف شود. بنابراین هرچه انحنا بیشتر باشد، پیش کشیدگی پارچه بیشتر است و تحت بار کمتر کج می شود.
به طور کلی در ساخت سازه های کششی از متریال کمتری نسبت به سازه فشاری استفاده می شود بنابراین سبک تر هستند و می توانند فضای وسیعی را پوشش دهند.
مزایای انواع سازه های کششی
- بهره بردن از نور طبیعی زیبا و پراکنده
- زیبایی طراحی منحنی شکل
- ماندگاری طولانی و پایدار
- وزن کم
- نیاز به تعمیر و نگهداری حداقل
- صرفه جویی اقتصادی
- قابلیت پوشش فواصل طولانی
- تنوع در انتخاب پارچه
سازه های کششی بنایی است که مصالح آن بوسیله انواع سازه های کششی نگه داشته شده اند. سازه های کششی مختلفی وجود دارند که اکثرا با طنابها و عناصری که نقش کشیدن این طنابها را دارند به وجود می آیند.سازه کابلی از نوع سازه های ناپایدار متعادل است و تحت تاثیر بار، تغییر شکل بزرگ می دهد.
سازه کششی به عنوان یک سازه ای که شکل و ترکیب کار آمد برای بدست آوردن ساختارهای متنوع و هدفهای خاص در فن معماری دارد،شناخته شده است .سازه کابلی رفتار خالص کششی دارد. از تمام مقاومت خود بهره می برند.
-جز با سازه کابلی با سازه دیگری نمی توان از دهانه بیش از 1 کیلو متر عبور کرد.
-فرم آن خود به خود شکل گرفته و فرمی پر بازده است .
در کل هدف از ساختن با این سازه به دلیل است که:
وزن ساختمان به حداقل برسد که با این روش ما می توانیم وزن ساختمان را به طور محسوسی کاهش بدهیم.
انواع سازه های کششی - کابلی: متشکل از اعضاء تحت تنش تک محوری است.غشایی(آنتی کلاسیک): متشکل از اعضاء تحت تنش دو محوری است.
انواع سازه های کششی - در پایان مجددا تاکید می نماییم که ما در مجموعه بزرگ سایه گستر آسیا تمام تلاش خود را به کار گرفته اییم تا بتوانیم انواع سقف جمع شونده – پوشش استخر – دیوار شیشه ایی – چادر کششی – سایبان اتومات – پرده هوا - سیستم اکسس کنترل و انواع راه بند را با ارزانترین قیمت و تا 30% تخفیف ویژه و زیر قیمت سایر شرکت های فعال در ایران طراحی و تولید نموده و بدون واسطه تقدیم مشتریان نماییم. مجددا توصیه اکید داریم حتما و حتما قبل از اینکه تصمیم به خرید یک نمونه از انواع سقف جمع شونده – پوشش استخر – دیوار شیشه ایی – چادر کششی – سایبان اتومات – پرده هوا - سیستم اکسس کنترل و انواع راه بند را از هر شخص و شرکتی نمایید با یکی از شماره های 09151250522 - 05137663055 تماس برقرار کنید تا به صورت 100% رایگان از مشاوره های قبل خرید و همچنین لیست قیمت نهایی مطلع شوید.